Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Φάτε και πιείτε, μα όχι με τον Witte



Λέγεται «Witte». Προφέρεται «Βίτε». Σημαίνει ο «Βήτα» στη σειρά, ο «Νο2» στην κατάταξη. Το παρατσούκλι ανήκε σε παλαιό κομμουνιστή και σύντροφο του Τρότσκι. Ο δικός μας όμως είναι όψιμος «αριστερός» και σύντροφος …για την πάρτη του. Είναι ο Νο2, δηλαδή ο αντίστοιχος «Witte» σε δημοτική παράταξη γνωστού ακριτικού Δήμου.

Με τον Νο1, δηλαδή τον «Alpha» παριστάνουν εδώ και καιρό τους «μαλωμένους», τους μη έχοντες καμία σχέση. Ποιος άλλωστε θα ήθελε να έχει (δημοσίως) σχέση με έναν πρωταθλητή του …σκοτς ον δη ροκς και της πολιτικής κατηφόρας; Οι «επισήμως μαλωμένοι» λοιπόν ανεπισήμως έχουν ήδη προετοιμάσει μαζί τα επόμενα σχέδιά τους τα οποία έχουν να κάνουν με τις επόμενες δημοτικές εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν.

Ο «Witte» θα γίνει «Alpha» και ο «Alpha» θα γίνει «Witte» για το καλό της παράταξης και με τη βοήθεια της κυρίας με τις …Ανθισμένες Μανώλιες υπολογίζουν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο χρίσμα του Δήμου για να παλέψουν για το συμφέρον (που πάει ο νους σας βρε πονηροί;) των δημοτών! Προφανώς όμως τους διαφεύγουν κάποιες μικρολεπτομέρειες.

Όπως το γεγονός πως ο πρώην «Alpha» (που τώρα παριστάνει τον «Witte») έχει εις βάρος του πολλές υποθέσεις που τον «καίνε». Όπως και το γεγονός πως οι προθέσεις, οι κινήσεις και οι «ανίερες συμμαχίες» του «Witte» με το αντίπαλο κόμμα είναι πλέον κοινό μυστικό όχι μόνο στην πόλη αλλά και στο κίνημα. Ενώ τέλος υπάρχει και η σοβαρότατη υπόθεση που αντιμετωπίζει το «Alph-οπουλάκι» και η οποία μπορεί να τους παρασύρει όλους μαζί στα αζήτητα της (εκλογικής) Ιστορίας. Αυτούς και τους υποστηρικτές τους.