Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Εύρηκα!



Ο κύριος για πολλά χρόνια ανέχτηκε πολλές από τις ιδιοτροπίες της κυρίας. Πολύ το χρήμα, όπως πολλή δουλειά που έριχναν και οι δύο, πάντα εις βάρος της προσωπικής ζωής και της οικογένειας. Οι καταθέσεις όμως «φούσκωσαν» για τα καλά. Τόσο πολύ που αντέχουν …πολλές ακόμη οικονομικές κρίσεις. Κι όμως, με λύπη μας μάθαμε πως μια ωραία πρωία ο κύριος τα πήρε (στην κυριολεξία) και πήγε στην τράπεζα με τα βιβλιάρια στο χέρι. Και εκεί ήταν αλύπητος, αφού σήκωσε όλα τα λεφτά κι άφησε την κυρία στα κρύα του λουτρού!

Και τώρα τρέχει η κυρία και δε φτάνει με τις τόσες επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Γι αυτό ίσως και να εξακολουθούμε να της συγχωρούμε τις όποιες «κακιούλες» κάνει τώρα τελευταία, αφού περνά δύσκολες στιγμές κι εμείς είμαστε άνθρωποι με αισθήματα. Όμως το πιο ωραίο είναι ο λόγος για τον οποίος ο κύριος την άφησε …με τα ρούχα που φοράει! Κι αυτός δεν είναι άλλος από το νέο «αμόρε» της κυρίας. Γιατί ως γνωστόν η κυρία πέρασε μια ζωή μέσα στις απολαύσεις και τώρα δεν είναι διατεθειμένη να τις ξεχάσει.

Η νέα της λοιπόν αγάπη, είναι …νέα, όμορφη, τσαχπινούλα και της ικανοποιεί κάθε επιθυμία! Όμως …με το αζημίωτο! Φυσικά ο έρωτας και οι απολαύσεις κάθε μορφής είναι ωραία πράγματα στη ζωή και όλοι χαιρόμαστε για την κυρία και τις όμορφες στιγμές που περνάει. Όμως φαίνεται πως την ίδια γνώμη δεν έχει και ο κύριος κι έτσι το ζήτημα θα λυθεί στα δικαστήρια. Κρίμα που δεν υπάρχει κάποιο επίσημο «Ερωτοδικείο» έτσι ώστε όλες οι υποθέσεις αγάπης και έρωτα (κάθε μορφής) να βρίσκουν δικαίωση εκεί!