Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Χρυσές συμβουλές



Τελικά, θα κάνει τον κόπο να μας πληροφορήσει κανείς τι διάολο «χρυσές συμβουλές» ή τι άλλες υπηρεσίες παρέχουν όλοι αυτοί και αυτές που κάθε φορά βολεύονται σε θέση «συμβούλου» δίπλα σε κάποιον αιρετό και μη άρχοντα και μεγαλόσχημο;

Στελέχη και «καλά παιδιά» του κάθε κόμματος, γυναίκες, αδερφές και λοιπά συγγενικά πρόσωπα κομματάνθρωπων, «φιλικά» πρόσωπα κάποιου ή κάποιων, όλοι σε κρατικές θέσεις με «βρέξει – χιονίσει» μισθό για όσο καιρό διαρκεί η εξουσία του εκάστοτε «μεγάλου». Και μετά, με τις γνωριμίες και τον παραγοντισμό που έχουν εξασκήσει τόσο καιρό, αναλόγως και με τα ιδιαίτερα προσόντα ή «προσόντα» του καθενός και της καθεμιάς, προχωρούν αναλόγως.

Όμως δε φταίνε οι μεγαλόσχημοι γι αυτό, αφού ο νόμος προβλέπει όλες αυτές τις θέσεις. Και φυσικά θέσεις με δημόσιο μισθό και σπανίως με Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών. Ετσι ώστε με το ζόρι να βολεύεται κάποιος εκεί μόνιμα και να μη μπορεί ο εκάστοτε «μεγάλος» να ζητά υπηρεσίες από κάποιον πετυχημένο επαγγελματία. Και οι νόμοι δηλαδή στην υπηρεσία των κηφήνων, των «φιλενάδων» και των κομματανθρώπων. Και μετά φταίει η κακιά Γερμανίδα Μέρκελ που δε θέλει να μας στηρίξει.

Τουλάχιστο ας βάλουν ένα «πλαφόν» σε αυτά τα βολέματα και κατά ένα ποσοστό να μπορούν να διορίζονται και νέοι άνθρωποι, πτυχιούχοι, που δεν είναι συγγενείς / γυναίκες / άντρες / γκόμενες / ξαδέρφια παραγόντων. Να δουλέψει και ο απλός λαός βρε αδερφέ! Δε μπορεί μόνο οι κομματικοί παρατρεχάμενοι να έχουν προσόντα!