Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Το νερό, νεράκι!



Πολύ καλομαθημένοι είναι ορισμένοι τύποι και τύπισσες. Αυτοί που κάθε τρεις και λίγο, σηκώνουν το τηλέφωνο και κάνουν διάφορες περίεργες ερωτήσεις στο συνομιλητή τους, με σκοπό εκείνος να «ανοιχτεί» κι εκείνοι να καταγράφουν.

Μάθανε λοιπόν τόσα χρόνια άλλοι να τρώνε και να πίνουν μια χαρά, άλλοι να «ψαρεύουν» από δω κι από κει ειδήσεις για τα «αφεντικά» τους κι άλλοι να σπέρνουν, να …τσαπίζουν και να καλλιεργούν το χωράφι της τεμπελιάς τους, κάνοντας ανάλογες εξυπηρετήσεις, γιατί πολύ απλά βαριούνται να δουλέψουν. Κι αφού βλέπουν πως βγάζουν τα ως προς το ζην με τέτοιου είδους εκδουλεύσεις, γιατί να δουλέψουν άλλωστε;

Όμως ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι. Και τώρα που η Ελλάδα πραγματικά αλλάζει, όλα τα τέτοιου είδους «τρωκτικά» θα μπούνε αναγκαστικά στις θέσεις τους. Λόγω ελλείψεως πόρων λοιπόν, θα κοπούνε τα φαγοπότια από ορισμένους, θα σταματήσουν και κάποιοι να «ψαρεύουν» αλλά και οι άλλοι να …τσαπίζουν. Και θα αναγκαστούν όλοι αυτοί να δουλέψουν. Η μήπως όχι; Λίγο μας νοιάζει.

Το σημαντικό είναι πως όλοι τους πήρανε χαμπάρι και τώρα που το τοπίο ξεκαθαρίζει, κάποιοι θα πούνε το νερό νεράκι, το ψάρι ψαράκι και την τσάπα …τσαπάρα!!